Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

De Friske Piger besøger Akademihaven i Sorø

Dato
Fredag d. 16. juni 2023, Kl. 13:30 til kl. 16:00
Sted
Stenlille Sognegård

Vi har afgang fra Sognegården kl. 13.30. Vi skal på sightseeing i Akademihaven, her vil Skovfoged/Akademigartner Anders Grube fortælle og vise os haven.

Vi er en flok voksne piger, der mødes den første mandag i måneden fra kl. 14.00 til kl. 16.30 i sognegården i Stenlille. Idéen med møderne er, at vi kan få en hyggelig eftermiddag sammen, det kan være med håndarbejde, se hvad andre har gang i, udveksle idéer og erfaringer eller blot for at få en snak med andre, det er helt op til den enkelte.

Alle er meget velkomne til at komme med idéer til sammenkomsterne. Vi tilrettelægger et program for sammenkomsterne ud fra ønsker fra deltagerne, det kan være ture ud af huset, nogle af tingene er i relation til årstiderne. Vi inviterer personer til at komme og vise/fortælle om forskellige emner. I forbindelse med ture ud af huset, er det dejligt, vi kan skiftes til at køre. Vi starter eftermiddagen med kaffe/the med kage til. Vi beder om en mail-adresse, så vi kan sende orienteringsbrev ud til alle. Sammenkomsterne holdes meget uformelt. Man deltager efter tid og lyst.

Nærmere om arrangementerne i nyhedsbrevene, som sendes ud på mail hver måned. I kan altid henvende jer til Ingrid på tlf. 25596042 og Herdis på tlf. 21132409

www.nemmehjemmesider.dk/side/f...

Ophavsret: